Fish market Fillet redfish

Fillet redfish

Add products to cart
Fish market Fillet redfish Shop before 08:00 of tomorrow
to receive the order Friday 21 June
Check if the service is available in your zone
Free shipping on orders over €
Order Shipping cost
Up to €
Up to €
Up to €
Available soon

Intense taste

From 34,5 €/kg
wht did we choose redfish?
After being used for decades exclusively for fish soups, French haute cuisine has managed in recent years to enhance its meats with the use of low temperature cooking. Even the Japanese are the main buyers of the shares of fish from the Mediterranean for raw use
 
 
nome scientifico

Sebastes marinus

Provenienza FAO 27
METODO DI PESCA Sciabica danese
stato fisico Fresco
Scorfano cotto a bassa temperatura
Lo scorfano cotto a bassa temperatura è un metodo di preparazione che garantisce un pesce incredibilmente tenero e saporito. 
Fai bollire una pentola con circa 2 litri circa d'acqua, quando bolle, immergi la busta chiusa, metti al minimo il fuoco e chiudi con un coperchio. Bastano 6 minuti per far arrivare a cottura il cuore di scorfano. Apri la busta, condisci con Olio evo e Sale di Maldom, e impiatta con delle verdurine e carboidrati per un pasto completo ed equilibrato.
 
scorfano
Valore energetico
342kJ/82kcal
Grassi
0,40g
di cui acidi grassi saturi
0,25g
Carboidrati 0,60g
di cui zuccheri 0,60g
Proteine
19,0g
Sale 0g
 
 
   
Product Label The indications on the products may vary due to changes made by the manufacturers that could temporarily cause variations between the information on the site and those reported on the products that are delivered. We therefore invite you to check the information on the label or packaging of the product before consuming or using it. For more information on the technical characteristics of the product, please contact our customer care
Accuracy of the indicated weight
The indicated weight may undergo a slight deviation due to the cut or type of product and the natural weight loss during transport
  These animals must be alive at the time of purchase
 
 
 
Express or Non Express   What does it mean?
Express or Non Express
What does it mean?
All the "EXPRESS" branded products that you find in the boutique, has to be ordered by 10.00 am, to be received the next day. To also receive products on reservation that do not have the "EXPRESS" tag, they must be ordered by Monday, you can receive them starting from Thursday.
Prodotto Fresco  si può congelare!
Prodotto Fresco
si può congelare!
Questo prodotto non ha subito congelamento, è quindi possibile conservarlo nel freezer di casa per 2-3 mesi nell'imballo in cui lo ricevi
Do not consume raw
Do not consume raw
In case of raw, marinated or not fully cooked consumption, this product must be previously frozen for at least 96 hours at -18 ° C in a domestic freezer marked with three or more stars.
Frequently bought together
Our customers reviews
Read other people experience with I love Ostrica
4.9
from 223 ratings from real customers
Gabriele Barbato19 gennaio 2024
Servizio perfetto, sia per la modalità di spedizione che per la qualità del prodotto. Grazie!
Massimo Peri21 dicembre 2023
Non posso che mettere tutti commenti positivi agli amici di I Love Ostrica. Ogni ordine arrivato puntuale. Ogni ordinazione effettuata di Ostriche, Gamberi, Ricci, Tonno o Salmone sempre ai massimi livelli Bravi...non cambiate mai
Edo06 dicembre 2023
Facilità di acquisto e varietà di scelta
Subscribe to our newsletter!
Sign up for to receive updates and deals
Subscribe now!